måndag 28 december 2009

Sviter efter julen

Finns det ett liv efter julen? Nu är nästan all julmat uppäten och julrean har börjat. Igår kändes som jag hade ett järnspett inkört i både rygg och nacke. Dessutom hade jag "nackspärr" och var stel i resten av kroppen också. Det är priset jag får betala för att verka "normal" och försöka leva ett socialt liv som andra.

Det blev en hel del värktabletter intaget pga det. Trots det shoppade vi ett par timmar igår. vansinnigt i och för sig. Men man får ju spader av att bara sitta stilla hemma och mer ont i kroppen! Det är så halkigt ute att det är med livet som insats man går ut och promenerar. Så vad finns det att välja på?

Vi köpte i alla fall nya , stora kuddar till soffan på Chilli i turkos och guldbeige,samt snygga underläggstalltikar i guld, som bara kostade 19:-.

Idag tog jag i alla fall en liten sväng ute,men vågade inte ta mina MTB-skor för stabilitetens skull. Nu väntar jag bara på att få kallelsen till steloperationen av min rygg. Längtar efter att börja träna på gymet. Det vore skönt att veta när operationen blir.

Bloggar: , , , , ,

2 kommentarer:

imse sa...

Liv efter jul? Det är tveksamt! Känner mig mer trött nu än före jul, trots att jag bara slappat.
Någon rea har jag inte varit ut på. Men röra på sig måste man ju göra. Trots halkan.

Kaktusblomman sa...

"Motionerade" i köpcentret idag igen. Lättare än att halka omkring ute. Synd,men man behöver ju frisk luft trots allt...