torsdag 12 november 2009

Husmark för feg att medverka i TV

På TV 24 är det just nu en utfrågning om sjukförsäkringssystemet. Men Husmark är för feg. Hon vågar inte delta utan skickar sin statsekreterare istället. I Riksdagsdebatten står hon och säger att Regeringen gjort något bra som ändrat sjukförsäkringsreglerna och att ingen ska falla mellan stolarna och bli utan ersättning.Vilket hyckleri! Ni kan ju tex läsa hur det gick för Ingela som får 0:- i ersättning.

Nya spelregler för sjukskrivning och rehabilitering. Ett heldagsseminarium om de nya spelreglerna och regelverket för sjukskrivning och rehabilitering. Regeringen har genomfört en rad politiska beslut för att minska sjukskrivningarna och få igång tidiga rehabiliteringsinsatser, men fortfarande återstår många olösta frågor. Direktsändning. 15:00-16:00: Nya spelregler för sjukskrivning och rehabilitering. Fortsättning på seminariet om de nya spelreglerna och regelverket för sjukskrivning och rehabilitering. Inspelat 3/11.

Bloggar: , , , , ,, , alliansen, moderaterna,utanförskap ,sjukförsäkringen,sjukskrivningar,

1 kommentar:

Dittodattan sa...

Tack Kaktusblomman. Ordet "Regeringsduglighet" som Reinfeldt slänger sig med känns ganska främmande i det här sammanhanget.

P g a adrenalinkicken det här beskedet gett mig känner jag för tillfället inte ens hur dåligt jag egentligen mår just nu. Inte så mycket för den faktiska insikten i att bli utan pengar som ilskan över hur de kan komma undan med sina lögner.

Märkte det när jag var i affären för att handla idag och höll på att få ett nervöst sammanbrott och gråtanfall när jag inte kunde förstå vad som stod på listan och få ner det i korgen.