tisdag 19 oktober 2010

Bara lögner om sjukförsäkringen

Precis som jag befarade vara talet om en översyn av sjukförsäkringen och de grymma reglerna som skickar folk till sociala bara ett spel för galleriet. När valet är över återgår allt till det vanliga och utslagningen fortsätter. Reglerna för sjukförsäkring har fått mycket kritik och socialdepartementet hade lovat en översyn "i närtid". Men några större förändringar är inte att vänta, enligt Aftonbladet.

Reformen ligger fast, säger socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M). "– När jag nu säger att jag är beredd att till och med med förstoringsglas leta fel och brister...så är det inte på något vis en förändring av den grundläggande reform vi har genomfört, säger han till Ekot. "

Vad annat kunde man vänta? Det är ju sjuka och arbetslösa som ska betala köpfesten och skattesänkningarna. Det har t  o m Anders Borg sagt i TV.
Bloggar: sjukvård, sjukdom, smärta, kronisk smärta, samhälle, sjukskrivning, värk , värk, medicin Regeringen moderaterna,val 2010 ,opinion, valrörelsen, valkampanj, VAL, hälsa,socialdemokraterna, intressant, arbetslinjen, rehabiliteringskedjan, alliansen,utförsäkring, valet 2010, fredrik reinfeldt, röd-gröna,centerpartiet, hälsa, Göteborg, långtidssjukskrivna,

2 kommentarer:

Ingela sa...

Ja, behöver man förstorningsglas för att hitta brister i denna reform så har man fruktansvärt dålig syn!

absolutvardag sa...

Ja, varför skulle de ändra nåt -de gick ju till omval...

Att vi små utförsäkrade människor som är för lata för att jobba och betala för de rika spelar ju ingen roll..